Magamról
Salsa Orsi
Gyöngyfűzés, főzés, utazás, salsa, zumba. Nem mindig ebben a sorrendben. :-)
Teljes profil megtekintése
Címkék
300 kalóra alatt
400 kalória alatt
áfonya
ajándékba
alma
ánizs
Anya
aszalt paradicsom
avokádó
bab
bagel
Balaton
banán
barack
Belgium
bor
brokkoli
Brüsszel
Budapest
bulgur
burger
camambert
cékla
chili
citrom
cookie
cukkini
csacsogás
csicseriborsó
csirke
csoki
dekoráció
Delicious
desszert
dió
dohogás
előétel
eper
étterem
fagyi
fahéj
falatka
fehérbab
fesztivál
feta
film
fogyivacsi
francia
Franciaország
fúziós konyha
füge
gasztrokörkép
gesztenye
gnocchi
gomba
Good Food
Gordon Ramsay
gorgonzola
Görögország
gyömbér
hajdina
hal
hangulat
herkentyű
holland
Horvátország
húsos
Húsvét
Jamie
kacsa
kagyló
kalács
kapor
káposzta
Karácsony
karamell
karfiol
kávé
kecskesajt
keleti
kelkáposzta
kenyér
kiskert
koktél
koktélrák
kókusz
kolbász
köles
könyv
körte
kritika
kuglóf
kukorica
kukoricadara
kuszkusz
lazac
lencse
leveles tészta
leves
libamáj
macaron
magyar
majonéz
málna
mandula
mangó
marcipán
mártás
mascarpone
meggy
menü
mexikói
mozzarella
muffin
narancs
német
nemzeti étek
nyár
olajbogyó
olasz
otthon
öregtészta
padlizsán
palacsinta
paradicsom
parfé
parmezán
party
péksütemény
pesto
pezsgő
piac
piknik
pite
pizza
polenta
pulyka
quinoa
rebarbara
reggeli
ribizli
ricotta
rizottó
rizs
ruccola
sajt
saláta
sárgarépa
savanyú káposzta
Segal Viktor
smoothie
sonka
sós süti
spenót
sütés nélkül
süti
sütőtök
svéd
szardella
szeder
szendvics
szendvicskrém
szilva
Szilveszter
tápióka
tarhonya
Tavasz
tél
tenger gyümölcsei
tészta
thai
tojás
torma
torta
tök
török
Törökország
turmix
túró
uborka
újkrumpli
Valentin
vanília
vargánya
vegetáriánus
virág
virsli
vörösbab
vöröskáposzta
vöröslencse
wok
zabpehely
zeller
zölbab
zöldbab
zöldborsó
zsálya
Keresés ebben a blogban
Kedvenc gasztroblogok
Cannelle et Vanille
Chili & Vanilia
David Lebovitz
Delicious Magazine
Desserts for Breakfas
Dolce Vita Kriszta
GoodFood
Limara Péksége
Lorraine Pascal sütik
mamihami
PrettyFoods
Pákosztos Millie
Sajtkukacék
Solier Café
Ízbolygó
Blogarchívum
►
2023
(1)
►
november
(1)
►
2013
(5)
►
február
(2)
►
január
(3)
▼
2012
(23)
►
december
(2)
▼
október
(3)
Pierre Hermé helyett Gordon Ramsay körtetortája
AZ ÉN MACARON PROJECTEM
Spenótos hajdina piros pestoval
►
augusztus
(2)
►
július
(6)
►
június
(1)
►
április
(2)
►
március
(4)
►
február
(3)
►
2011
(21)
►
december
(2)
►
október
(1)
►
szeptember
(1)
►
július
(3)
►
június
(5)
►
május
(3)
►
április
(1)
►
március
(1)
►
február
(2)
►
január
(2)
►
2010
(39)
►
december
(1)
►
november
(4)
►
október
(3)
►
szeptember
(6)
►
augusztus
(2)
►
július
(4)
►
június
(8)
►
április
(2)
►
március
(2)
►
február
(4)
►
január
(3)
►
2009
(61)
►
december
(2)
►
október
(1)
►
szeptember
(9)
►
augusztus
(4)
►
július
(9)
►
június
(1)
►
május
(2)
►
április
(7)
►
március
(9)
►
február
(7)
►
január
(10)
►
2008
(48)
►
december
(18)
►
november
(6)
►
szeptember
(6)
►
augusztus
(2)
►
július
(1)
►
május
(1)
►
március
(6)
►
február
(2)
►
január
(6)
►
2007
(27)
►
december
(1)
►
szeptember
(5)
►
május
(7)
►
február
(14)
►
2006
(11)
►
november
(4)
►
október
(1)
►
szeptember
(6)
Rendszeres olvasók
Statisztika
2012. október 18., csütörtök
Spenótos hajdina piros pestoval
Ez a recept
egyszer már volt a blogon
, de akkor kicsit fapadosra sikeredett.
Most úgy készítettem el, ahogy kell, és nem gyári zöld, hanem házi piros pestoval tálaltam.
A képek magukért beszélnek.
Recept
itt, a Spentót receptek blogon
.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése