Harmadik, utolsó esténken a következő menü várt bennünket, pontosan este 8 órakor.
Előétel előtti előétel:
Paprikakrémleveske fetával és friss fűszernövényekkel
Padlizsánkrémes toast egy szelet sült libamájjal
Előétel:
Paradicsom- mozzarella- sültcukkini torony, balzsamecettel és bazsalikommal
Előétel előtti előétel:
Paprikakrémleveske fetával és friss fűszernövényekkel
Padlizsánkrémes toast egy szelet sült libamájjal
Előétel:
Paradicsom- mozzarella- sültcukkini torony, balzsamecettel és bazsalikommal
Főétel:
rétestésztába ( paté feuilletée) töltött pácolt bárányhús. az elmaradhatatlan édes sárgarépával és francia zöldbabbal
A paradicsom- mozzarella tornyot azóta többször is reprodukáltam, az igazán egyszerű. A bárányra nem vállalkozom, úgysem lenne olyan mint ez...
:-)
A hotelről itt.
Most nagyon ott szeretnék inkább lenni mint a hűvös, őszi Budapesten...
Különben a tulajdonosok készülnek egy szakácskönyv kiadására.
Már nagyon várom...
1 megjegyzés:
A rétestésztába töltött bárányhús nagyon ínycsiklandóan néz ki..mentem is a receptet :)
Megjegyzés küldése