Hozzávalók:
csirkemellfilé kockára vágva, bepácolva valamilyen csirkés fűszerkeverékkel
spenótlevél
zöld vagy piros pesto
friss saláta
olívaolaj
só, bors, citromlé
Elkészítés:
A csirkemellet kevés olajon hirtelen ropogósra sütöm. A spenótot kissé megsózom és megpárolom.Pici fokhagymát tehetek hozzá.
A salátát meglocsolom az olívaolajjal, csepegtetek rá citromlevet, frissen őrölt borssal megszórom. Köretenek sütőben süthető fűszeres burgonyát sütöttem hozzá, majd egy tányérra rendeztem szépen néhány húskockát, kevés spenótot, pestot, és sok- sok salátát, valamint a pirosra sült krumplit.
Ez a vacsora nagyon ízlett az éppen nálunk vendégeskedő családtagjaimnak is.
2006. november 12., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése