2006. november 12., vasárnap

Pesto-s csirkesaláta spenóttal

Hozzávalók:

csirkemellfilé kockára vágva, bepácolva valamilyen csirkés fűszerkeverékkel
spenótlevél
zöld vagy piros pesto
friss saláta
olívaolaj
só, bors, citromlé

Elkészítés:

A csirkemellet kevés olajon hirtelen ropogósra sütöm. A spenótot kissé megsózom és megpárolom.Pici fokhagymát tehetek hozzá.
A salátát meglocsolom az olívaolajjal, csepegtetek rá citromlevet, frissen őrölt borssal megszórom. Köretenek sütőben süthető fűszeres burgonyát sütöttem hozzá, majd egy tányérra rendeztem szépen néhány húskockát, kevés spenótot, pestot, és sok- sok salátát, valamint a pirosra sült krumplit.
Ez a vacsora nagyon ízlett az éppen nálunk vendégeskedő családtagjaimnak is.

Nincsenek megjegyzések: