2010. szeptember 28., kedd

Cuq en Terrasses-Varázslatos Vacsorák 3.

Harmadik, utolsó esténken a következő menü várt bennünket, pontosan este 8 órakor.

Előétel előtti előétel:
Paprikakrémleveske fetával és friss fűszernövényekkel
Padlizsánkrémes toast egy szelet sült libamájjal



Előétel:
Paradicsom- mozzarella- sültcukkini torony, balzsamecettel és bazsalikommal



Főétel:
rétestésztába ( paté feuilletée) töltött pácolt bárányhús. az elmaradhatatlan édes sárgarépával és francia zöldbabbal


Desszert:
Piros gyümölcsökből készült krém, tejszínhabbal



A paradicsom- mozzarella tornyot azóta többször is reprodukáltam, az igazán egyszerű. A bárányra nem vállalkozom, úgysem lenne olyan mint ez...
:-)
A hotelről itt.
Most nagyon ott szeretnék inkább lenni mint a hűvös, őszi Budapesten...
Különben a tulajdonosok készülnek egy szakácskönyv kiadására.
Már nagyon várom...
Posted by Picasa

1 megjegyzés:

Jutka írta...

A rétestésztába töltött bárányhús nagyon ínycsiklandóan néz ki..mentem is a receptet :)