2010. június 3., csütörtök

Püréparádé




Kissé eltűntem mostanában, itt a szokásos tavaszi pörgés, utazások, munka, utazások és még több munka és még több utazás, és közben az Élet élvezete- amely soha, soha nem szorul háttérbe.
Ezért sokszor az esti számítógépelőttragadás helyett más programokat részesítek előnyben.
Bár mostanában azt is mondhatnám, hogy a Karácsony után hogy milyen szép ősz lett hirtelen :-)...
Esik, esik és esik, és a muskátlikat beköltöztettem a nappalimba, mielőtt kihalnak.
De fő az optimizmus, egyszer csak lesz nyár meg meleg meg napsütés meg Hawaii.
A konyhámban pedig zöldségek főnek, és pürék készülnek, belga szardíniával tálalva, a hozzávalók pedig: ami akad a hűtőben éppen.


Kecskesajtos céklapüré

Hozzávalók:
sült cékla
Créme Fraiche ( Culinarisban mindig van)
kecskesajt

Elkészítés: zutty minden a mixerbe, gomb megnyom



Mentás karfiolpüré

Hozzávalók:
párolt vagy sült karfiol
menta ( az erkélyről)
főtt krumpli
Créme Fraiche

Elkészítés: zutty, gomb megnyom, kész



Zsályás brokkolipüré

 Hozzávalók:
párolt brokkoli
zsálya
főtt krumpli
Créme Fraiche

Elkészítés:
 lsd fenn
Posted by Picasa

Nincsenek megjegyzések: