... álmaimban Amerika...
= márpedig ez a vasárnap a bagelsütés jegyében telik!
Millie segítségével- recept, konzultáció és blog-poszt alapján. ( köszi!!!)
Íme az eredmény.
Nem ördöngősség, én sokkal bonyolultabb dolgokat is összedobtam már.
A titok itt is a hozzávalókban és az időzítésben rejlik.
Például a 2 óra alatt, amíg az élesztő végzi a dolgát, ki lehet takarítani a lakást.
:-)
Aztán irány a konyha!
Recept itt. Minden szavát komolyan kell ám venni!
:-)
Azaz jó minőségű, nagy sikértartalmú lisztet kell beszerezni, BL 80-t, aztán sikért (szejtánt) is. A többi szokott lenni otthon (só, porélesztő, méz).
Gyönyörű, rugalmas, fényes tészta lesz a végeredmény, nekem úgy kelt, majd' kimászott a kelesztőtálból.
Ilyen volt, mikor kivettem a forró vízből, 2 perc főzés után:
Aztán irány a konyha!
Recept itt. Minden szavát komolyan kell ám venni!
:-)
Azaz jó minőségű, nagy sikértartalmú lisztet kell beszerezni, BL 80-t, aztán sikért (szejtánt) is. A többi szokott lenni otthon (só, porélesztő, méz).
Gyönyörű, rugalmas, fényes tészta lesz a végeredmény, nekem úgy kelt, majd' kimászott a kelesztőtálból.
Ilyen volt, mikor kivettem a forró vízből, 2 perc főzés után:
1 megjegyzés:
Örülök, hogy sikerült!
Megjegyzés küldése